Tipsa oss om tävling

Skriv in uppgifter om tävlingen här.


  Se fler alternativ här!

  Fler alternativ

  Ju mer information om tävlingen du skriver in desto större är chansen att den publiceras. Det går dessutom betydligt snabbare.  Viktig information

  Viktig information

  Alla tävlingar granskas manuellt innan de publiceras. Det kan därför dröja innan ditt tävlingstips finns online. Vi gör detta för att undvika felaktiga tävlingar och missbruk. Vi garanterar inte att alla tävlingar publiceras.

  Om uppgifter saknas eller är otydliga kan vi inte garantera att tävlingen publiceras. Vanligtvis är godkända tävlingar publicerade tills sista tävlingsdag. Vi garanterar dock ej att accepterad tävling är aktiv mer än 2 veckor och gratistävlingar har rätt att avsluta alla tävlingar när som helst. Varje tävling sker på utomstående webbplats dvs inga tävlingar sker på gratistavlingar.com. Annonsering och vissa typer av samarbeten kan dock förekomma på denna webbplats.

  Hantering av personuppgifter

  Vi behöver samla in dina personuppgifter för att för att kunna hantera ditt ärende. De personuppgifter vi samlar in framkommer av formuläret. Läs mer om hur vi samlar in, lagrar och gallrar personuppgifter i vår integritetspolicy.

  Gratis Tävlingar